Sådan bliver du klar til VM i fodbold i 2022

Hvis du skal have det optimale ud af VM i fodbold 2022, så skal du forberede dig godt. Og gerne i god tid. Planlæg, forbered, og glæd dig til mange spændende stunder i løbet af november og december.

Det første du skal gøre, er at sætte dig ind i kampprogrammet. Skal du se alle kampene, får du travlt, eller er du mest til de kampe, hvor Danmark spiller. Sæt kryds i kalenderen, eller skriv kampprogrammet ud, og hæng det op et iøjnefaldende sted, så du ikke kommer til at misse nogen af de vigtige kampe.

Storskærm eller tv

Har du besluttet dig for, at du vil se nogle – eller måske alle – kampene på storskærm, skal du undersøge, hvor det kan lade sig gøre. Du skal også undersøge, om der skal bestilles billet, hvad det koster, og hvornår der er deadline for bestilling.

Skal du se kampene på dit tv, håber vi, du har et stort tv – men selvfølgelig behøver du ikke udskifte det, hvis du ikke har. Det er bare det mere lækkert at se på en større skærm. Træk gardinerne for, så der ikke kommer gerende lys ind, skru et nøk op for lyden. Lyden er med til at give den rigtige stemning og kampånd. Og sluk evt. for telefonen.

Og så skal du selvfølgelig have en dansk fodboldtrøje, du kan have på, når Danmark er på banen. Og en fra dit udenlandske yndlingsholds landsholdstrøjer, når de er på banen.

Hold en fodboldfest

Festlige lejligheder er altid sjovere og mere festlige, når der er flere til stede. Så aftal med familie og venner at holde fodboldfest. Se kampene sammen, så I er flere om at huje og bue. Det giver en fantastisk fodboldstemning.

Spil på resultaterne, inden kampene starter. Det er med til at øge spændingen, og få jer helt op på tæerne, når der er ved at blive scoret.

Lær sangen ’Skulder ved skulder’, så I kan skråle den, når yndlingsholdet – eller i hvert fald når Danmark – gør det godt.

Sørg for masser af chips, slik, drikkevarer og evt. også mad. Spilles kampen omkring spisetid, så lav maden i forvejen, og hold den varm, eller få leveret maden udefra, eller hent takeaway på vej hjem fra arbejde. Planlæg i hvert fald sådan, at du ikke skal forlade kampen for at hente mad, dække bord osv., før der er pause mellem de to halvlege.

Nu er du klar til VM i fodbold i 2022. Så nu kan de godt begynde. God fornøjelse.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!